Motiverande Ledarskap

Längd

10 - 12 månader

Plats

Enligt överenskommelse

Pris

40 000 - 45 000 kr/deltagare (enligt offert)

Beskrivning

10-12 månaders program. Vi möts ca en gång per månad. Digitala föreläsningar Ett grundläggande program som tränar deltagaren i att styra sig själv, teamet och verksamheten. Detta program är för alla som vill utvecklas i sin ledarroll, oavsett erfarenhetsnivå. Materialet leder dig igenom en process som tar fasta på din vardag, dina utmaningar och dina mål så att du lyckas uppnå det du önskar. Efter avslutat program har du möjlighet att fördjupa dina ledaregenskaper med vårt program Motiverande Ledarskap II.

10-12 månaders program. Motiverande Ledarskap II är ett fortsättningsprogram som i första hand vänder sig de som gått Motiverande Ledarskap I eller andra ledarskapsutbildningar. Detta program är än mer skräddarsytt för att höja deltagarens ledarskapsegenskaper.

Ex på deltagare

Chef/ledare på alla nivåer i en organisation (tex VD, produktionschef) Nyckelpositioner (IT systemansvarig, Projektledare) Personer som vill starta eget eller byta jobb

VD
Ledningsgrupp
Chef över chefer. Att leda genom
andra.

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig!


Örebro

Kulvägen
703 69 Örebro

Västerås

Linslagargränd 5
721 30  Västerås

Eskilstuna

Munktell Science Park 
Portgatan 3
633 61 Eskilstuna

019-20 30 20

All rights reserved © Rätt Bemanning
2023

Om oss

Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi och administration.