Certifikat & avtal

Våra certifikat & avtal

Det är viktigt för oss på Rätt Bemanning och Rekrytering att du ska känna dig trygg. Det gäller både som kund och som medarbetare. Med tydliga kollektivavtal och auktorisering arbetar vi för att vara en god arbetsgivare och ett hållbart företag.

Ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Rätt Bemanning och Rekrytering är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktoriseringen är ett bevis på att vi uppfyller kraven för att bedrivna seriös bemannings- och rekryteringsverksamhet. Det är en trygghet för både kunder och medarbetare.

Alla företag som blir medlemmar granskas vid inträde och därefter en gång om året. Den årliga granskningen genomförs av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Kompetensföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden. Alla auktoriserade företag finns registrerade på kompetensforetagen.se

Vad betyder auktoriseringen för dig?

För dig som kund eller konsult innebär auktoriseringen helt enkelt en trygghet. Du vet att du har att göra med ett företag som värnar om människor och följer lagar och regler.

Auktoriseringen omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, ansvarsförsäkring, tolv månaders verksamhet och jämställdhetsplan. Det ställs även krav på utbildning och ordnad ekonomi. Allt för att du ska känna dig säker när du arbetar med oss.

 

Kollektivavtal

Som anställd hos Rätt Bemanning & Rekrytering kan du känna dig trygg. Genom vår auktorisering hos Kompetensföretagen är vi dessutom kollektivt anslutna.

Vill du läsa mer om kollektivavtalen kan du göra det här:

 

Örebro
Kulvägen 8
703 69 Örebro

Västerås
Linslagargränd 5
721 30  Västerås

Eskilstuna
Kungsgatan 14
632 19 Eskilstuna

Skärholmen
Vårbergsplan 27
127 43 Skärholmen

All rights reserved © Rätt Bemanning 2023

Om oss

Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi och administration.

Om oss

Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi och administration.

Kontakt

Rätt Bemanning & Rekrytering

Örebro
Kulvägen 8, 703 69

Västerås
Linslagargränd 5, 721 30

Eskilstuna
Munktell Science Park
Portgatan 3, 633 61

info@rattbemanning.se

019-20 30 20

 

All rights reserved © Rätt Bemanning 2022