Skärholmen

Rusta & matcha (ROM2)

Vi på RÄTT Bemanning & rekrytering har som absolut största mål att ge dig som arbetssökande ett jobb. Det är det som alltid ligger i fokus. Att matcha en jobbprofil mot ett arbete som passar perfekt.

 

Vi hjälper dig till jobb

  • Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen och vi är leverantör åt Arbetsförmedlingen, där vi erbjuder jobbcoachning inom ramen för Rusta och Matcha 2. Denna coachning riktar sig till individer som är registrerade hos Arbetsförmedlingen och bedöms vara i behov av stöd i sitt jobbsökande. På RÄTT Bemanning & Rekrytering står vi redo att stötta dig genom olika moment, inklusive intervjuträning och att ta kontakt med företag.
  •  
  • Eftersom vi tillhandahåller en tjänst för Arbetsförmedlingen är det helt kostnadsfritt för dig som deltagare. Du kommer att vara registrerad i programmet i 6 månader åt gången, med möjlighet till förlängning ytterligare 6 månander. Den totala perioden för att dra nytta av Rusta och Matcha kan sträcka sig upp till 12 månader.

Hur går du tillväga?

När du kontaktar Arbetsförmedlingen anger du vårt KA-nummer för respektive stad, och säger att du vill ha hjälp av oss.

Örebro

Kulvägen 8
703 69 Örebro

Västerås

Linslagargränd 5
721 30  Västerås

Eskilstuna

  • Kungsgatan 14
  • 63219 Eskilstuna

Skärholmen

Vårbergsplan 27
127 43 Skärholmen

019-20 30 20

All rights reserved © Rätt Bemanning
2023

Om oss

Rätt Bemanning & Rekrytering är det bemannings- och rekryteringsföretag som specialiserat sig på tjänster inom industri, lager och logistik, IT, ekonomi och administration.